WIE ZIJN WIJ?

Over Ergo Learning

Waardevolle en praktische informatie opdoen vanuit je luie stoel

De online cursussen zijn vrijgesteld van BTW in verband de registratie bij het CRKBO.

De mogelijkheid om online cursussen te volgen en accreditatiepunten behalen, dat misten we in ons eigen vak. Wij zijn Nilke Duinkerken en Martine Peek, allebei zijn we ergotherapeut en socioloog. Naast onze eerstelijnspraktijk Ergo Dichtbij startten we in 2018 Ergo Learning op. Hier bieden we online cursussen voor paramedici aan die je gemakkelijk overal, wanneer je maar wilt kunt volgen.

We vinden het belangrijk dat we onze collega's waardevolle, relevante informatie kunnen aanbieden, die meteen van pas komt in de dagelijkse praktijk. Daarom stellen we de e-learnings samen met de hulp van experts, zoals het Kenniscentrum Korsakov, Koninklijke Visio, Bartiméus en de HvA.
Hieronder lees je meer over wie wij zijn.

Wie zijn wij

martine peek
Martine Peek

Martine is ergo- en handtherapeut en heeft daarnaast een studie Sociologie (Verzorging en Beleid) afgerond. Ze heeft gewerkt bij het expertisecentrum Korsakov van Amsta en heeft daardoor veel praktische ervaring in het ondersteunen en behandelen van cliënten met Korsakov. Daarnaast heeft Martine expertise opgedaan in de ouderenzorg, met name in het werken met cliënten met multiproblematiek. Deze kennis past ze nu toe in de eerstelijn. In haar praktijk richt ze zich op community-based werken en handproblematiek.

nilke duinkerken
Nilke Duinkerken

Nilke is ergotherapeut en heeft daarnaast een studie Sociologie (Maatschappelijke vraagstukken en Beleid) afgerond. Ze heeft expertise opgedaan in de ouderenzorg in het werken met cliënten met multiproblematiek. Deze kennis past zij nu toe in de eerstelijn. In haar praktijk richt ze zich op community-based werken en in het werken met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast is Nilke werkzaam als freelance docent bij verschillende opleidingen.

Partners